Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer rukt uit voor paard in sloot Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 03-04-2006, 16.32 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

WOLPHAARTSDIJK - De brandweer is vanmiddag met twee voertuigen uitgerukt voor een paard dat te water was geraakt in aan de Noorddijk in Wolphaartsdijk.

Het eerste brandweervoertuig werd rond tien voor half vijf gealarmeerd. Rond dat tijdstip gingen de pagers van de vrijwillige brandweerlieden van de post Wolphaartsdijk. De Wolphaartsdijkse brandweerlieden bezetten de tankautospuit 4746.

Enkele minuten later volgde ook een alarmering voor de Goese tankautospuit 4739. Ook dit voertuig ging onder prioriteit twee ter plaatse. Ook het hulpverleningsvoertuig 4770 werd ingezet. De brandweerlieden hebben het paard uit de sloot gehaald.

De klus was in ongeveer een half uur geklaard.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren