Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Rescue Vlissingen nadert einde

Toegevoegd: 16-07-2014, 16.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het grootscheepse hulpverleningsevenement Rescue Vlissingen nadert haar einde. Over een uur begint de afsluitende vlootschouw.

Vandaag waren er op en rond de Vlissingse Boulevards onder meer demonstraties te zien van de brandweer, de politie, de traumahelikopter, de reddingsbrigade, de KNRM en de ambulancedienst. Zij toonden onder meer hoe slachtoffers van boord kunnen worden gehaald, hoe scheepsbranden worden bestreden, hoe gewonden uit een autowrak worden gehaald en hoe verdachten kunnen worden aangehouden.

Voor het komende uur staat onder meer nog een demonstratie van het Britse Aerobatic Display Team 'The Blades' op het programma. Rond 18.00 uur begint de afsluitende vlootschouw. Tijdens die vlootschouw zijn alle deelnemende vaartuigen te zien. Ook geven de helikopters acte de présence.

Zie ook:
- Rescue Vlissingen in volle gang (16-07-2014)
- Rescue spectaculair van start (16-07-2014)
- Eerste helikopters Rescue geland (16-07-2014)
- Vlissingen klaar voor negende Rescue (15-07-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750