Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser botst met personenauto in Middelburg

Toegevoegd: 05-04-2006, 00.53 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Dinsdagochtend rond 08.30 uur vond er op de Papenstraat in Middelburg een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een personenauto.

De 16-jarige bromfietser uit de gemeente Veere reed over de Beenhouwerssingel komende uit de richting van de Langevielebinnenbrug. De 29-jarige automobilist uit Middelburg reed over de Papenstraat gaande in de richting van de Beenhouwerssingel.

Ter hoogte van de kruising Papenstraat, Beenhouwerssingel botsten beiden tegen elkaar. De bromfietser reed aan de linkerzijde van de middenlijn van de weg om een put te ontwijken. De jongen is door ambulancepersoneel onderzocht.

Uit het onderzoek bleek dat hij niet gewond was geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren