Ongeval met beknelling op N257 bij Sint Philipsland

Toegevoegd: 07-04-2006, 17.25 uur

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

SINT PHILIPSLAND - De hulpdiensten zijn aan het eind van de middag gealarmeerd voor een ongeval in Sint Philipsland.

Rond tien voor half zes gebeurde op de kruising van de N257 met de Krabbenkreekweg een aanrijding waarbij sprake zou zijn van een beknelling. Een personenauto, komende vanaf de Krabbenkreekweg, was op de kruising in botsing gekomen met een automobilist die naderde vanuit de richting van Sint Philipsland.

Binnen korte tijd werd naast een ambulance ook de brandweer gealarmeerd. Vanuit de ambulancepost in Sint Maartensdijk ging de ambulance 19106 met spoed ter plaatse. De vrijwillige brandweer van Sint Philipsland rukte onder prioriteit één uit met de tankautospuit 4231.

Ter plaatse bleek dat een vrouw bekneld zat. De vrouw is door de brandweer uit haar auto bevrijdt. Volgens onbevestigde berichten is de vrouw zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis. De inzittende van de andere auto liep slechts lichte verwondingen op.

De auto van de vrouw is total loss.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750