Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 77 km

Winkeldief slaat klant supermarkt

Toegevoegd: 01-09-2014, 13.13 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 58-jarige inwoner van Sas van Gent is vanmorgen aangehouden na een winkeldiefstal met geweld. Een klant die de diefstal wilde voorkomen werd door de Sassenaar mishandeld.

Rond 09.30 uur kwam de 58-jarige een supermarkt aan de Kennedylaan in Terneuzen binnen. Hij nam broodjes en eierkoeken mee, maar rekende deze niet af. Nadat hij de spullen in zijn fietstas had gedaan, kwam de man de winkel weer binnen.

Een caissière vroeg hem alsnog om af te rekenen, maar dat was tegen dovenmansoren gezegd. Hij liep de winkel weer uit. Een ander klant wilde hem tegenhouden. De verdachte sloeg die klant vervolgens met een stok. Ondertussen was de politie gewaarschuwd en daarom konden agenten hem kort daarna in de boeien slaan.

Op het bureau bleek de man ook nog twee dagen gevangenisstraf moest ondergaan voor het niet betalen van een boete van 142 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (2-9-2014 om 13:22)
Nou, ik had gehoord van iemand dat er bij de Lidl een klant was die zijn pas was vergeten en zei dat hij later terug zal komen om af te rekenen! De caissière was er niet en die klant had wel iets gekocht maar de boodschappen in twee tassen mee genomen de winkel uit zonder te betalen! Hij zei doodleuk, dan hadden die caissières maar op moeten letten! Als de supermarkt afrekenen met de winkeldiefstal en niet eens ziet dat een winkeldief makkelijk onderuit kan komen, dan snap ik niet waarvoor er geen controle was geweest! Kennelijk zal de dief niet voor de tweede keer in de zelfde winkel doen!
wim (2-9-2014 om 07:12)
Dit is geen onbekende van de politie maar het viel hem niet mee om in deze winkel zijn brood mee te nemen en dan op die manier zijn gram te halen door een stok te slaan bij zijn aanhouding, goed optreden van de mensen bij die winkel
Cookie-instellingen beheren