Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen ongeval Yerseke

Toegevoegd: 13-11-2014, 14.47 uur
Door: Rolf de Feijter

YERSEKE - De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval afgelopen zaterdag in Yerseke waarbij twee personen van een paard zijn gevallen. Een jongen liep hierbij letsel op.

Het ongeval vond plaats op rond 12.30 uur op de Hogeweg ter hoogte van het zorgcentrum. Een witte auto passeerde een viertal paarden. Twee paarden schrokken hiervan en sloegen op hol waardoor een jongen en een meisje van hun paard vielen. De jongen liep letsel op en moest opgenomen worden in het ziekenhuis. Het meisje mocht na onderzoek in het ziekenhuis naar huis.

De politie zoekt de bestuurder van de witte personenauto om te achterhalen wat er gebeurd is. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (13-11-2014 om 16:09)
Die bestuurder heeft in zijn spiegeltej echt wel gezien wat er is gebeurt maar een rijd dan dus gewoon door want hij is er langs en daar ging het om.
Cookie-instellingen beheren