Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist laat fietsster gewond achter

Toegevoegd: 28-12-2014, 23.37 uur - Update: 29-12-2014, 12.33 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In Middelburg is zondagavond een fietsster gewond geraakt bij een aanrijding. De automobilist die haar aanreed, ging er na de aanrijding vandoor.

Het ongeluk gebeurde rond 22.00 uur op de Langevieleweg ter hoogte van de kruising met de Vlissingse Singel. De fietsster en de auto kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De fietsster kwam hierbij ten val. Na de aanrijding ging de automobilist er met zijn lichtgroene auto vandoor. Volgens de politie had de auto een kenteken dat mogelijk begon met 04-GJ.

De politie verspreidde een bericht via Burgernet om naar de auto uit te kijken maar tot op heden is deze nog niet aangetroffen. De fietsster, een 14-jarig meisje uit Middelburg, klaagde na afloop over pijn aan haar nek en is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marleen (29-12-2014 om 09:58)
die was dronken zeker dan kunne ze later geen test meer doen dus is hij daar vrij van zijn advocaat gaat aanvoeren dat hij helemaal niks gemerkt had of dat hij in paniek was dus straf 10 uur dienstverlening zo werkt dat in nl schande zeker maar ja en sterke aan die fietser heel erg
Jan (29-12-2014 om 08:31)
Ik hoop dat ze die laffe hond snel pakken ,en een flinke straf geven. Beterschap voor de fietster.
wim (29-12-2014 om 07:09)
Wat een laffe streek om door te rijden na een aanrijding met een fietser hoogst waarschijnlijk zal er wel een reden voor zijn,zoiets is onmenselijk ondanks de reden
Reiger (29-12-2014 om 01:07)
Wat een smeerlap zeg! Hopen dat de politie hem/haar pakt. Veel sterkte en beterschap voor de fietsster.
Cookie-instellingen beheren