Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Middelbrand in partycentrum 't Klooster van Rilland

Toegevoegd: 14-04-2006, 19.08 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

RILLAND - Vanavond heeft brand gewoed in congres- en partycentrum 't Klooster van Rilland.

Rond uur werd bij de Regionale Alarmcentrale (RAC) in Middelburg gemeld dat er een binnenbrand woedde in het pand aan de Hoofdweg. Direct daarop werd de tankautospuit 4735 van de blusgroep Rilland onder prioriteit één ter plaatse gestuurd.

Binnen een kwartier na de alarmering van de blusgroep Rilland werd ook de tankautospuit 4745 van de blusgroep Krabbendijke opgepiept met het verzoek onder prioriteit één ter plaatse te gaan. Bij deze alarmering werd aangegeven dat er werd opgeschaald naar "middelbrand" in verband met de waterwinning.

De brand woedde in een opslagruimte achter het complex. De brandweer heeft de brand geblust. Over de oorzaak van de brand kon de politie vrijdag nog geen mededelingen doen. Bij de brand is niemand gewond geraakt. Wel is schade ontstaan.

Congres- en partycentrum 't Klooster van Rilland heette overigens voorheen 'De Poort van Antwerpen' en is gevestigd in een klooster dat datteerd uit de vorige eeuw. In het gebouw zijn naast een partycentrum ook een café, een restaurant en een hotel gevestigd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750