Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 34 km

Zwaargewonde bij brand Driewegen

Toegevoegd: 10-02-2015, 14.06 uur - Update: 10-02-2015, 17.16 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - Aan de Platteweg in Driewegen is dinsdagmiddag een flinke brand uitgebroken. Er is zeker één persoon zwaargewond geraakt. Er is ook een traumahelikopter ingezet.

De brand werd rond 14.00 uur ontdekt. Volgens de politie is er sprake van een brand in een woning. Wat er precies is voorgevallen is nog niet bekend. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland was er rond 14.25 uur nog één persoon in de woning. Een ander was toen al naar buiten gebracht. Dit slachtoffer is door ambulancepersoneel en het team van de opgeroepen traumahelikopter gestabiliseerd in een ambulance. 

De gewonde is met spoed per ambulance afgevoerd naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes. Het slachtoffer heeft volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland zware brandwonden opgelopen. De traumahelikopter is vanaf Driewegen doorgevlogen naar Goes om daar de arts van het traumateam op te pikken. Deze was meegereden in de ambulance.

De brandweer is met twee blusvoertuigen, een snel interventievoertuig, een ladderwagen en een schuimblusvoertuig ter plekke. Naast de traumahelikopter zijn ook twee ambulances en een rapid responder ingezet. Rond 15.45 uur was de brand onder controle. Het tweede slachtoffer bevond zich rond 15.00 uur nog steeds in de woning. Over zijn/haar toestand is niets bekend.

De technische recherche is ter plaatse inmiddels een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Energiebedrijf Delta komt ter plaatse voor het afsluiten van gas, water en licht.

Over dit onderwerp zijn recentere artikelen verschenen:
'Slachtoffers vermoedelijk bewoners' (10-02-2015)
Dode bij woningbrand Driewegen (10-02-2015)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (10-2-2015 om 15:51)
Nog onbekend hoe de brand ontstaan is maar laten we hopen dat de slacht offers weer op mogen knappen,wat begint 2015 toch weer teleur stellend gezien de ongelukken en zo ook de branden die regelmatig ontstaan
Cookie-instellingen beheren