Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man besteelt vrouw in hotelkamer

Toegevoegd: 20-03-2015, 10.53 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Donderdagavond is in een hotel aan de Grote Markt in Goes een vrouw van haar geld en telefoon bestolen.

Het incident gebeurde rond 19.00 uur. De 19-jarige vrouw uit Terneuzen had via internet met een man afgesproken. Toen ze aan het douchen was, heeft hij haar spullen gestolen en is vertrokken. Omdat het vermoeden bestond dat de man in de trein was gestapt, zijn meerdere agenten naar het station in Bergen op Zoom gegaan. Ze hebben de trein vanuit de richting Goes doorzocht. Hierin zat een man, die aan het signalement voldeed. Hij werd om 19.35 uur aangehouden.

Het gaat om een 21-jarige inwoner uit Leidschendam. Hij is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (21-3-2015 om 07:40)
Vertrouw niemand ook niet door een avondje plezier want zo je ziet heeft hij de kuiten genomen je kunt niet iemand vertrouwen die je niet kent en ging er van door met je spullen uit je tas gelukkig hebben ze hem te pakken
Jr (20-3-2015 om 17:42)
Dan voel je je wel dubbel genaaid. Dan heb je echt gevoel als je zoiets doe, gelukkig hebben ze hem!
soledo (20-3-2015 om 14:46)
2 x genaaid voor hetzelfde geld
Vlissinger (20-3-2015 om 13:06)
Helaas is zij niet de enigste die erin trapt. Gouden regel luid nog steeds. Als iets te mooi is om waar te zijn dan is dat vaak ook zo. Oplichters hebben vaak een narcistische persoonlijkheidsstoornis en kunnen acteren als de besten maar ze zien jou als gebruiksvoorwerp. Wat je veel leest is dat ze ook leningen afsluiten op hun partners rekening voor bijv. een dure auto. Later komt ineens hun ware gezicht naar voren als ze jouw zwakheden eenmaal kennen en dan blijft er mentaal geen spaan van je heel. Opletten dus. Goed werk van de politie!!!
Marja (20-3-2015 om 12:57)
Tja.... gebeurd ook andersom, opletten dus. Na de beurt is het gebeurd.
Jan (20-3-2015 om 12:47)
hulde aan de politie ! en arme vrouw, wat een misselijke streek
Cookie-instellingen beheren