Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsenwinkel leeggeroofd in Oostburg

Toegevoegd: 30-05-2015, 20.09 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTBURG - Een fietsenwinkel in Oostburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag doelwit geworden van een inbraak. Daarbij zijn alle racefietsen die in de winkel stonden meegenomen.

De diefstal vond plaats in de wielersportzaak aan de Bredestraat. De politie vermoedt dat bij de diefstal gebruik is gemaakt van een vrachtwagen. Een deur werd geforceerd om binnen te komen.

De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben of iets verdachts hebben gezien. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jopie (1-6-2015 om 17:09)
je leest het overal, italie nederland, belgie... vaak gaan ze in een bus zo naar het oostblok.
fietser (31-5-2015 om 21:18)
Waarom een vrachtauto, in een redelijke bestelbus gaan aardig wat fietsen hoor. Gemakkelijk als er geen camera's zijn en er zo geklaagd wordt over privacy op de snelwegen!!! en in de dorpen als er camera's staan. Maar zo worden ze mogelijk wel aangehouden. Ze weten toch dat de verzekering hier wel zorgt dat het vergoed wordt en ook denk ik dat ze in de zaak geweest zijn om eens rond te kijken. Het wordt steeds gekker met die open grenzen en als die vreemden die hier komen!!!!
Mike (31-5-2015 om 15:52)
Eerder heb ik eens een verdacht bestelbusje (type Ford transit) bij de bushalte in IJzendijke gezien. Later bleek dat er daar enkele fietsen waren meegenomen. Camera bewaking op plaatsen waar veel objecten onbeheerd staan zou inmiddels wel zijn geld kunnen opleveren.
Franky (31-5-2015 om 15:24)
Ik hoop dat de gedupeerde een werkend alarmsysteem had, anders kan de verzekering nog wel eens moeilijk doen. Inbraken worden steeds brutaler en "professioneler". In ieder geval sterkte, als ondernemer is dit een drama.
F. Schouw (31-5-2015 om 11:38)
Door de Belgische politie was al gewaarschuwd voor Oost-Europese bendes die het voorzien hebben op dure race-fietsen.
sien (31-5-2015 om 08:30)
Dat er dan niemand iets gehoord heeft een vrachtauto maakt toch genoeg herrie
Cookie-instellingen beheren