Weerbericht:
Opklaringen en enkele wolkenvelden. Woensdag zonnig en zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Wielrenner gewond bij Biggekerke

Toegevoegd: 01-06-2015, 20.22 uur - Update: 02-06-2015, 13.49 uur
Het ongeval op de Zoutelandseweg in Biggekerke. Het ongeval op de Zoutelandseweg in Biggekerke.
Het ongeval op de Zoutelandseweg in Biggekerke.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

BIGGEKERKE - Bij een ongeval in Biggekerke is maandavond een wielrenner gewond geraakt.

Rond 19.30 uur raakte er op de Zoutelandseweg een paard in paniek. Hierdoor kwam een 53-jarige wielrenner samen met nog twee andere wielrenners uit Vlissingen ten val. 

Het  53-jarige slachtoffer is behandeld in een ambulance en naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Over zijn verwondingen is verder niks bekend. De twee andere wielrenners bleven ongedeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (4-6-2015 om 21:30)
Soms zijn het hele jonge meisjes die een paard niet onder controle kunnen houden ik begrijp niet dat die de weg op mogen! zelf iets meegemaakt dat een meisje helemaal in paniek op een paard zat, dat op hol sloeg, logisch dat je in paniek raakt, maar wat kon ik doen? Het paard kwam op me af stormen ! Ik vond het afschuwelijk om te zien, en was bang dat ze zou verongelukken.Gelukkig is het redelijk goed afgelopen voor meisje en paard maar toch...Voor de wielrenners een paard kan van veel dingen in paniek raken hoeft echt niet aan jullie te liggen hoor .
Ronald (4-6-2015 om 09:27)
Anoniem, groot gelijk. Er zijn wielrenners die het bont maken. Maar ook ruiters, wandelaars, hondebezitter en automobilisten. Dus waarom deze wielrenners beschuldigen terwijl ze er waarschijnlijk helemaal niets aan konden doen. Heb het zelf ook meegemaakt dat er 50 mtr voor me ineens een paard uit zijn bol ging. Sindsdien passeer ik ze met een grote boog
Anoniem (3-6-2015 om 15:12)
van alle reacties hieronder kan ik zo boos worden. Mijn vader is de wielrenner die is gevallen. Ze reden netjes twee aan twee en reden heel rustig. Het is de fout van het paardenmeisje, want die had het paard niet onder controle. Het had dus niks met de wielrenners te maken. En Johan, nee ze hoeven niet de touretappe te winnen, ze doen het gewoon voor hun plezier.
johan s (2-6-2015 om 15:20)
Het wordt steeds gekker met die wielrenners. Allemaal denken ze een touretappe te moeten winnen en de overige weggebruikers moeten wijken. Doe je dat niet dan vallen zware verwensingen jou ten deel. Op niet te brede fietspaden zij aan zij blijven rijden en maling hebbend aan tegenliggers worden door deze arrogante wegmisbruikers steeds meer ongelukken veroorzaakt. Paal en perk stellen hieraan!
marja (2-6-2015 om 14:33)
ja hoor!daar gaan we weer met azijnpiesen over wielrenners!!! het zijn ook altijd dezelfde die over wielrenners zeuren terwijl ze soms niet eens hard rijden en netjes achter elkaar...nee dan de paardrijdende mensen en jonge meisjes ...nee!!die doen het allemaal perfct hoor!!dikwijls kunnen ze niet eens paardrijden en zijn zo nog erg jong plus zonder cap rjden..ik woon zelf in een dorp en heb het al een paar keer gehad dat ik bijna werd ,,geschept,, door een verzocht op te ,,donderen,,nou een paard hoort in de weiwei....behalve voor de ringrijderij en sjeesjes......stelletje gekken die soms paardrijden en hopen stront laten liggen terwijl er iemand onderuit gaat met zijn of haar rijwiel
iemand (2-6-2015 om 09:19)
zelf rijd ik ook paard maar de wielrenners rijden altijd erg hard en daar kan een paard van schrikken dus mischien een idee om meer rekening te houden met elkaar ??