Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli voor gewonde Middelburg

Toegevoegd: 22-06-2015, 11.44 uur - Update: 04-11-2015, 09.17 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De traumahelikopter is maandagochtend ingezet in Middelburg nadat een persoon ernstig gewond was geraakt. Vermoedelijk is het slachtoffer uit een flat gevallen of gesprongen.


De helikopter werd rond 11.05 uur opgeroepen nadat kort daarvoor ook al twee ambulanceteams waren opgeroepen. Het incident vond plaats in de Bernardus Smytegeltstraat. Het slachtoffer werd op straat aangetroffen. De helikopter kwam ter plekke en landde in de omgeving van de nabij gelegen Ter Hoogekerk.

Rond 12.00 uur is het slachtoffer met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De traumahelikopter kon rond dat tijdstip ook vertrekken. De politie onderzoekt nog wat er zich precies heeft afgespeeld in en rond de flat.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Politie: Man viel bij ruzie van balkon (22-06-2015)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren