Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 56 km

Beknelling bij ongeluk Overslag

Toegevoegd: 31-07-2015, 15.45 uur - Update: 31-07-2015, 16.51 uur
Door: Roland de Jong

OVERSLAG - In het Zeeuws-Vlaamse Overslag is vrijdagmiddag zeker één persoon gewond geraakt bij een zware aanrijding. Er was sprake van een beknelling.

Het ongeluk gebeurde rond 13.40 uur op de Provinciale Weg, nabij de Rode Sluisweg. Er werden meerdere ambulanceteams, brandweerwagens en een traumahelikopter opgeroepen. Een 20-jarige man uit Axel raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt toen hij in zijn personenauto reed.

De man reed met zijn auto tegen enkele bomen. De bestuurder van de auto moest door de brandweer worden bevrijd. Hij werd vervolgens gestabiliseerd door de ambulancemedewerkers en het team van de traumahelikopter. Het slachtoffer is volgens de politie in zorgwekkende toestand met een ambulance naar het ziekenhuis in Gent vervoerd.

De weg is momenteel afgesloten voor politie-onderzoek. De auto is total loss en zal later vandaag worden geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JackB (31-7-2015 om 16:43)
Je moet er niet aan denken dat hij harder gereden had dan de toegestane 60km/h
kaatje (31-7-2015 om 16:40)
verschrikkelijk hoop dat deze jongeman t overleefd heel veel sterkte voor hem en zijn fam en vrienden
Iemand (31-7-2015 om 16:37)
Ga nu niet gelijk zeggen er is te hard gereden de persoon ree heel netjes 60 aan de fotos te zien heeft hij dat niet echt gedaan dus reageer niet met niet te snel oordelen hier hoef je niet voor te oordelen verder veel sterkte aan de bestuurder en hoop een goeie les voor hem
Anneke (31-7-2015 om 16:11)
Dat is een understatement: de auto is total loss. (zie foto) Wat een vreselijk ongeluk, hopelijk overleeft de bestuurder dit!
Kees (31-7-2015 om 16:07)
Dat is wel heel hard gegaan, als je een complete boom uit de grond weet te rijden. Ook precies in een flauwe bocht. De bestuurder heeft wel heel erg veel geluk gehad.
Cookie-instellingen beheren