Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Mannen naar ziekenhuis na botsing N659

Toegevoegd: 16-08-2015, 14.38 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Op de Oesterdam (N659) tussen Tholen en Rilland zijn zondagochtend twee fietsers gewond geraakt nadat ze met elkaar in botsing waren gekomen.

Volgens de politie passeerden even voor 11.00 uur twee fietsgroepen elkaar. Daarbij raakten twee fietsers uit Noord-Brabant elkaars schouder. Ze kwamen beiden ten val. Het ging om mannen van 38 jaar oud uit Oud Gastel en een 48-jarige man uit Kruisland.

De beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (17-8-2015 om 06:37)
Het is een wonder dat dit niet vele malen meer gebeurd ik heb vele km gefietst maar uitwijken voor een komende fietser doen ze niet ik heb zelfs al meerdere keren gezien bij een aantal dat ze de fietspaden niet gebruiken maar gewoon op de auto weg rijden zo ook bij passeren de fietsbel gebruiken ze niet.
Gitta (16-8-2015 om 17:37)
Hoe zou dat nou toch komen zeg? Misschien iets van met z'n tweeën naast elkaar blijven fietsen terwijl er ook twee van die dwarskoppen tegemoet komen? Ik maak het regelmatig mee dat ik wel achter mijn partner ga rijden maar de tegemoetkomende fietsers niet. Blijf je zelf ook zo rijden..tja dan heb je een botsing hé?
Guus (16-8-2015 om 15:23)
Dan zullen ze niet achter elkaar hebben gereden, maar naast elkaar. Naast elkaar fietsen mag alleen, wanneer het kan en het overige verkeer er geen hinder van heeft. En dan nog alleen met z'n tweeën naast elkaar, meer mag niet, ook niet bij het inhalen.
kweetervan (16-8-2015 om 15:11)
ja ze geven elkaar de ruimte niet, en ze rijden met een bloedgang met verstand op 0.
Cookie-instellingen beheren