Auto in lichterlaaie bij garagebedrijf

Toegevoegd: 14-09-2015, 22.24 uur

De auto raakte door de brand zwaar beschadigd.
De auto raakte door de brand zwaar beschadigd.
1
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

GOES - De brandweer is vanavond met spoed uitgerukt voor de melding van een autobrand in Goes.

Omstreeks 21.25 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een binnenbrand bij het tankstation van de Agrimarkt aan de van Hertumweg. De brand bleek echter te woeden op de binnenplaats van een autogarage aan de Dr. A.F. Philipsstraat.

Toen de brandweer ter plekke kwam stond de auto in lichterlaaie. Er werd opgeschaald naar het sein middelbrand vanwege de smalle straatjes en steegjes ter plaatse, aldus de Veiligheidsregio Zeeland. De auto stond op een veilige afstand van omstanders en gebouwen.

Het tweede blusvoertuig hoefde niet meer ter plaatse te komen omdat de eerste brandweerauto het vuur al snel onder controle had. De auto raakte zwaar beschadigd. Over de oorzaak van de autobrand is niets bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertju (15-9-2015 om 14:34)
Ja dat kan ook gebeuren door een gsm telefoon tijdens het tanken en je ziet er nogal eens iemand staan te tanken met de gsm in handen.