Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Twee doden bij ongeval Hoek

Toegevoegd: 30-09-2015, 13.48 uur - Update: 30-09-2015, 13.56 uur
Foto 15 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (1-10-2015 om 17:12)
Zo lang iemand niet precies weet wat er gebeurd is, zwijg dan. Ik weet uit betrouwbare bron dat de auto op de weg stond en NIET op de vluchtstrook. Chauffeur kon hier helemaal NIKS aan doen. Sterkte voor hun dochter en verdere nabestaanden.
Tjee (1-10-2015 om 10:27)
@Kees Het ongeval is op de rechter rijbaan gebeurd zoals diegene die achter de vrachtwagen reed in het artikel heeft gezegd. Een verschrikkelijke situatie .. heel veel sterkte voor iedereen die erbij betrokken is ..
verdrietig (1-10-2015 om 10:15)
Reageren op zulke nieuwsberichten zouden ze moeten afschaffen!! Terwijl nabestaanden slecht nieuws thuis krijgen en de vrachtwagen chauffeur waar bij ons allemaal niet eens duidelijk is wat er is gebeurd, die deze onzin over niet opletten bezig zijn met iets anders... we weten het niet eens wat er is gebeurd. als jullie gezin/familie er in zou zitten zou je het dan leuk vinden om zulke berichten als hier te lezen?? Denk na mensen voor je iets er op los rakeld. je doet anderen hier enome pijn mee!! Denk dat deze mensen al genoeg te verwerken zullen hebben!!
kees (1-10-2015 om 09:42)
@Piet: het artikel schrijft dat het ongeluk plaats vond op de vluchtstrook. Maar het zou me niet verbazen als de aanrijding op de weg heeft plaats gevonden en de vrachtwagen de vluchtstrook is op gestuurd.
wim (1-10-2015 om 07:21)
Wat een groot ongeluk door de personen auto die op de vlucht strook stond en dan er een vracht wagen op knalt, dit ook vreselijk voor die chauffeur wie weet wat de reden geweest is van de man ondanks zijn grote fout, bij deze wensen we de familie die in de luxe auto waren veel sterke toe zo ook de chauffeur van de vrachtauto.
Addy (1-10-2015 om 00:26)
je zal het bericht maar thuis krijgen,, afschuwelijk nabestaanden van de overleden personen heel veel sterkte voor de komende tijd ,,,,en niet te vergeten de chauffeur heel veel sterkte ,,dit draagt iemand zijn hele leven mee ,,,veel sterkte ook de hulpverlening
Cookie-instellingen beheren