Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Twee doden bij ongeval Hoek

Toegevoegd: 30-09-2015, 13.48 uur - Update: 30-09-2015, 13.56 uur
Foto 15 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (30-12-2015 om 14:30)
Brandweermannetje toch. Hopelijk kan je beter blussen dan nadenken: de chauffeur kon niet meer uitwijken! Kun jij niet uitwijken als je 300 meter voor je een auto stil ziet staan op klaarlichte dag? Gehoord van het ongeluk in Friesland? Daar konden 3 auto's nog een stilstaande auto ontwijken in de nacht! En dan de opmerking: er is daar geen vluchtstrook. Nee, maar wel een linkerrijbaan, het is namelijk een 4-baansweg! De zogenaamde beroepschauffeur heeft niet eens geremd! Wat dat betreft hoeft het onderzoek niet zijn werk te doen. Er is namelijk maar 1 conclusie mogelijk: de chauffeur lette niet op de weg en zat wat anders te doen.
brandweerman uit Terneuzen (4-10-2015 om 13:16)
Laat het onderzoek zijn werk doen. De auto stond stil op de rijbaan, de chauffeur kon niet meer uitwijken. Er is daar nl geen vluchtstrook. Vandaag bijna een ongeval gehad 10 meter voor de tolpoortjes, omdat de t tag van mijn voorganger nog uit het dashboard kastje gepakt moest worden. Dit soort mensen moeten ook van de weg af en niet altijd de beroepschauffeur. Sterkte voor de nabestaanden en mijn collega's van de brandweer die deze taak moesten uitvoeren.
henny (3-10-2015 om 17:18)
Een vreselijk ongeval. Ik hoorde pas gisteren wie de slachtoffers waren. Hoewel het lang geleden is dat ik contact met hen had, komt het toch wel hard aan. Twee oude mensen, samen verbrand in hun autootje. En een vrachtwagenchauffeur die er misschien wel of niets iets aan had kunnen doen om dit drama te voorkomen. Maar dat weet alleen hij. Sterkte voor de nabestaanden. Ber, we hebben soms veel leut gehad samen, ook wel wat ellende gezien. Bewaar een pleksken voor mij daarboven!
Carolien (2-10-2015 om 16:30)
Ik ben het eens met "verdrietig" Zulke drama's zijn voor de desbetreffende familie's niet te beseffen. Dat betreft ook de drama's met in brand gestoken huizen door een famielelid, met kleine kinderen. Alleen maar om hun gram te halen. Daar kan ik niet tegen, dus hoop ik dat zulke ellendige familie drama's/scheidingen met slechte afloop enz. niet meer worden geplaatst in de media. Het kan mensen met een uitzichtloze toekomst op een idee brengen. Overigens: mijn condeolances aan de nabestaanden van dit bejaarde echtpaar.
petra (1-10-2015 om 21:31)
Ik wens de nabestaanden en de vrachtwagen chauffeur enorm veel strekte toe in deze moeilijke periode. Ik ben het helemaal met verdrietig eens. Dit is geen item om te speculeren laat dat aan de mensen over die hier onderzoek in doen. Is allemaal triest genoeg.
Marcel (1-10-2015 om 17:40)
Iedereen heeft het hier over de vluchtstrook. Bedoelen jullie dat strookje van 50cm? Want volgens mij is er voor de rest daar niets.
Cookie-instellingen beheren