Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Drie jongens opgepakt voor inbraak

Toegevoegd: 25-10-2015, 12.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Zondagmorgen vroeg zijn op de Zuidbeekseweg in Vlissingen drie jongens aangehouden voor een poging inbraak in een woning aan de Wilhelmina Druckerlaan.


Rond 02.00 uur kreeg de politiemeldkamer een melding dat een getuige drie jongens had gezien die mogelijk aan het inbreken waren. Hij zag dat de jongens daarna wegrenden richting de Zuidbeekseweg. De getuige gaf een signalement aan de politie door.

Een politie-eenheid spoedde zich richting de locatie. De agenten zagen op de Zuidbeekseweg drie jongens lopen die aan het signalement voldeden. Ze werden aangehouden. Het gaat om twee 15-jarige jongens uit Vlissingen en een jongen (16) uit Oost-Souburg.

De spullen, die de jongens bij zich hadden, werden in beslag genomen. Het drietal werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar ze zijn ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren