Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Auto's wanbetaler weggesleept in Meliskerke

Toegevoegd: 04-11-2015, 15.43 uur
Door: Rolf de Feijter

MELISKERKE - De politie heeft dinsdagmiddag in samenwerking met de Belastingdienst een actie uitgevoerd bij een bewoner van de Adriaan Davidsestraat in Meliskerke.


Namens de Belastingdienst zijn twee personenauto's weggesleept. Ook werd een voertuig buiten gebruik gesteld wegens het niet betalen van openstaande boetes. Omdat het rijbewijs van de man enige tijd geleden was ingevorderd, en hij nu in een van zijn personenauto's rijdend bij zijn woning aankwam, is hij aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij is gehoord over de aan hem tenlastegelegde feiten.

De Meliskerkenaar krijgt drie bekeuringen. Een voor het niet verzekerd hebben van zijn auto, een voor het rijden met een ingevorderd rijbewijs en een voor het niet voldoen aan het bevel van de Officier van Justitie om zijn rijbewijs in te leveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JanDoedel (5-11-2015 om 07:57)
@Monika Misschien moet hij asiel aan vragen dan heeft hij al een huis krijgt hij zijn auto terug en de ziekte kosten worden betaald
wim (5-11-2015 om 07:04)
Wat zielig voor die persoon maar je kan je eigen ook als veroorzaker een berg ellende te weeg brengen als je drie boetes heb gekregen is daar een reden voor maar gewoon doorgaat of er niets gebeurt is hierdoor vraag je om ellende die je zelf heeft veroorzaakt en dan komen de gevolgen die daar voor gebruikt worden en zo ook gebeurd zijn.
marco (4-11-2015 om 23:04)
Als je drie auto's hebt moet je niet klagen dat je de rekeningen niet kan betalen. Duidelijk iemand die denkt dat de wetten er niet voor hem zijn. Hij zal maar een ongeluk veroorzaken zonder rijbewijs en zonder verzekering. Aanpakken die hap, goede actie dus.
Chantal (4-11-2015 om 21:29)
Wat de reden ook is, dit gebeurt dagelijks soms terecht vaak ook onterecht maar waarom is dit interessant voor de media, ik vind het niet leuk, niet nieuwswaardig.
monika (4-11-2015 om 19:41)
Als Nederlander kies je er niet voor om wanbetaler te worden maar dat stempel krijg je wel opgedrukt als men de rekeningen , boetes niet kan betalen . Onze regering staat zover bij de gewone mensen vandaan dat men niet ziet hoeveel armoede ze aan het zaaien zijn , hele gezinnen gaan kapot en worden dakloos . Mensen zonder huis of vaste woonplaats slapen onder bruggen het is weer tijd om te gaan bedelen en de aanmeldingen voor de voedsel, kledingbank stromen binnen. Dan heb je het als ongewensten illegalen asielzoeker echt veel beter zonder visum NL binnendringen blijft ongestraft je krijgt zelfs gratis een uitkering, huurhuis en verder Het eigen volk moet 15jaar op een huurwoning wachten maar de nieuwe gelukzoekers krijgen er direct 1 .
Cookie-instellingen beheren