Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer op pad voor stormmeldingen

Toegevoegd: 18-11-2015, 01.57 uur - Update: 18-11-2015, 11.18 uur
De brandweer bij de omgewaaide boom in Goes. De brandweer bij de omgewaaide boom in Goes.
De brandweer bij de omgewaaide boom in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De brandweer is dinsdagavond diverse keren uitgerukt voor meldingen die gerelateerd waren aan de storm.


De eerste melding was even voor 19.00 uur in de Glacisstraat in Vlissingen. Hier bleek een dakrand los te zitten. Rond 21.30 uur was er bij een pand aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen een lichtkoepel losgeraakt door de harde wind. Ook hier werd de brandweer ingezet.

De ladderwagen uit Middelburg is iets na 21.30 uur opgeroepen voor een melding aan het Zeelandiaplein in Oost-Souburg. In Goes rukte de brandweer even na 22.00 uur uit voor een omgewaaide boom nabij het ziekenhuis aan de 's-Gravenpolderseweg.

Rond 23.00 uur waaide er op de Sloeweg in Vlissingen een boom om. De brandweer heeft de boom verwijderd. De weg was hiervoor deels korte tijd afgesloten. Aan het einde van de avond rond 23.45 uur waaide er in Hulst een boom om op een woning.

In Retranchement moest de brandweer er aan te pas komen om op de Kanaalweg een boom over de weg lag. Na een half uur zagen was de boom verwijderd van de weg. Verder werd de brandweer nog ingezet in Terneuzen en Aardenburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bofors (18-11-2015 om 13:19)
Wim: in uw ogen een zware storm, niet volgens de windschaal.. vastzetten is uiteraard slim, wat voorheen vanzelfsprekend was is nu slim, dat heet een glijdende schaal..!
wim (18-11-2015 om 06:34)
Het weer was zoals afgeven is een zware storm met hele sterke windstoten maar gelukkig bij voorbaat alles waar mogelijk was zo goed vast gemaakt waardoor gelukkig geen schade is ontstaan..
Cookie-instellingen beheren