Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kettingbotsing op Deltaweg bij Goes

Toegevoegd: 30-11-2015, 09.55 uur
De kettingbotsing op de Deltaweg bij Goes.
De kettingbotsing op de Deltaweg bij Goes.
© Foto: Twitter / M-Reijntjens
Door: Rolf de Feijter

GOES - Zes auto's zijn vanmorgen betrokken geraakt bij een kettingbotsing op de Deltaweg bij Goes. Eén persoon raakte volgens de politie gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 08.45 uur op de Deltaweg tussen de Zeelandhallen en de stoplichten bij de 's-Heer Hendrikskinderendijk. Zes auto's raakten betrokken bij de botsing. Drie auto's liepen zware schade op. Een ambulance kwam ter plaatse om één van de betrokkenen te onderzoeken omdat deze last had van zijn rug.

Als gevolg van het ongeluk ontstond er een file tot op de A58. Een bergingsbedrijf heeft meerdere auto's getakeld. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (30-11-2015 om 10:27)
twee mogelijkheden, de voorste of de achterste is schuldig. De voorste door plots heel hard te remmen door niet op te letten of de achterste die heel laat is met remmen en de boel samen duwt. Er staat daar altijd file dus dan heb je al snel 6 auto's. Je zou als overheid er ook voor kunnen kiezen dat dwaze punt een keer aan te pakken want er is altijd file in Zeeland en die staat, inderdaad, dagelijks daar. Dus de reclame Zeeland is file vrij klopt niet.
Cookie-instellingen beheren