Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij ongeluk kruising 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 11-01-2016, 13.08 uur
Door: Rolf de Feijter

'S-HEER ARENDSKERKE - Bij een ongeval bij 's-Heer Arendskerke zijn vanmorgen twee personenauto's flink beschadigd geraakt. Eén van de voertuigen kwam na de botsing in een sloot terecht.


Het ongeval gebeurde rond 11.20 uur op de kruising van de Westhofsezandweg en de Martinweegje. De twee voertuigen kwamen door vermoedelijk een voorrangsfout met elkaar in botsing. Eén van de auto's kwam hierbij in een sloot terecht.

Sowieso één van de betrokkenen is ter controle naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Bergingsbedrijf de Moor heeft beide auto's getakeld. Ze raakten flink beschadigd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anna (11-1-2016 om 18:31)
Rij er regelmatig, wordt regelmatig vergeten dat daar rechts voorrang heeft, en er wordt vaak hard gereden. Dan is een ongelukje zo gebeurd. Weet natuurlijk niet wat hier de oorzaak is! Ik was er niet bij.
Cookie-instellingen beheren