Melding brandend dak blijkt loos alarm

Toegevoegd: 12-01-2016, 21.34 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Middelburgse brandweer is dinsdagavond met toeters en bellen uitgrukt voor wat uiteindelijk een loze melding bleek te zijn.

Iemand had rond 20.45 uur de hulpdiensten gebeld nadat hij meende in de Singelstraat brand te zien op één van de daken aldaar. Hierop werden een blusvoertuig en een ladderwagen met spoed naar het stadscentrum gestuurd.

Na onderzoek werd er geen brand gevonden. Mogelijk heeft de melder het licht van een brandende bouwlamp aangezien voor brand.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Import (14-1-2016 om 01:29)
Wat is nou het grote probleem? Ook in Middelburg gaat men met de tijd mee, en heeft de elektriciteit zijn intrede gedaan. ;-)
De Maan. (13-1-2016 om 07:55)
Middelburgers hebben wél een reputatie hoog te houden, maar dat doen ze dan ook met verve.
Maneblusser (12-1-2016 om 23:06)
Toen de maan scheen op de Lange jan ,toen kwamen ze met de brandspuit an. Toeval?