Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Tennisclub Zierikzee dupe van inbraak

Toegevoegd: 24-01-2016, 20.09 uur
Volgens de tennisvereniging werd er flink wat schade aangericht.
Volgens de tennisvereniging werd er flink wat schade aangericht.
© Foto: Twitter / @wa_schouwenduiv
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Tennisvereniging LTC Zierikzee is in de nacht van zaterdag op zondag gedupeerd door een inbraak. Dat is te lezen op de website van de club.

Nadat vergeerfse pogingen waren gesaan om ramen en deuren te forceren werd een betonblok door één van de dubbel glas ruiten gegooid. Volgens de vereniging lijkt het op het eerste zicht niet veel te zijn ontvreemd maar is er wel grote schade aangericht.

"Het glas lag tot ver in de kantine. Eénmaal binnen zijn de deur naar de keuken en diverse kastjes van de koeling met veel geweld geforceerd. Op het eerste gezicht lijkt er niet veel te zijn ontvreemd, maar de schade loopt ongetwijfeld in de duizenden euro's. Komende week zal alles in het werk worden gesteld om de schade zoveel mogelijk te herstellen", aldus LTC.

De sportvereniging roept mensen met tips op om zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750