Weerbericht:
Wisselvallig en woensdag vrij veel wind
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Flinke schade bij frontale botsing Goes

Toegevoegd: 01-02-2016, 18.51 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Bij een ongeval in Goes zijn aan het einde van de middag twee personenauto's flink beschadigd geraakt. Ook raakte er in ieder geval één persoon gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 17.25 uur op de van Hertumweg vlakbij de Agrimarkt. Door nog onbekende oorzaak klapten de twee auto's frontaal op elkaar. Drie ambulances kwamen ter plekke om de betrokkenen uit beide auto's medisch te onderzoeken. Ten minste één persoon is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een verkeersongevallenanalist van de politie heeft ter plekke onderzoek verricht. Het verkeer werd ten tijde van het ongeluk en dat onderzoek omgeleid. Een berger heeft beide auto's getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (3-2-2016 om 09:45)
Als jij niet weet waarom is het dus fout ? In plaats van je te verdiepen in het waarom , en het proberen te begrijpen blijven jullie hangen in "ik weet het beter" en "wat kost het" allemaal wel niet. Verdiep je eens een keer in iets , dan begrijp je wellicht ook een keer waarom.
Ik (2-2-2016 om 13:28)
@karin: Dat het onbenullig is weet je pas achteraf. Dan is het makkelijk praten zoals je nu ook doet. Beste stuurlui staan aan wal. Er moet binnen een minuut besloten worden of hij uit moet vliegen of niet. Soms was het achteraf niet nodig maar wees blij dat de mogelijk er is. Stel je voor dat jij of je eigen familie iets overkomt, dan vind je zelf toch ook dat ie zo snel mogelijk op kan stijgen? Er is namelijk een arts aan boord. Daarom vliegt hij uit. Fijn idee toch?
Lezer (2-2-2016 om 12:35)
Reed toevallig langs toen dit net gebeurd was, er waren ook daadwerkelijk 3 gewonden. Het duurde wel erg lang voordat de 3e ambulance eindelijk eens kwam.
Medewerker AC (2-2-2016 om 12:34)
@Karin en @ruiter, als je, gezien jullie reactie, geen flauw benul hebt hoe de verdeling van ambulance`s en inzetprotocollen in elkaar zitten...reageer dan aub niet en wees blij dat die hulpverleners zo hun stinkende best doen om iedereen zo snel mogelijk te helpen !!!
Karin (2-2-2016 om 10:57)
@ruiter ik mis hier nog de brandweer en de trauma helikopter.Normaal worden die toch ook voor elke onbenulligheid ter plaatse gestuurd.
SlowRider (1-2-2016 om 20:54)
Hoe krijg je dat dan weer voor elkaar? Misschien iemand onwel geworden? Sterkte ermee i.i.g.!
Cookie-instellingen beheren