Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Caravan omgewaaid A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 28-03-2016, 10.54 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de A58 bij Heinkenszand is maandagmorgen een caravan omgewaaid. Er raakte niemand gewond.


Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) werd de caravan op de rijbaan richting Bergen op Zoom gegrepen door een harde windvlaag in de zij en waaide deze vervolgens om. De caravan blokkeerde twee rijstroken. De politie zorgde samen met Rijkswaterstaat voor een afzetting.

Gisteren werd door het KNMI al gewaarschuwd voor harde wind. Momenteel geldt code geel.

Zie ook:
Zware windstoten op Tweede Paasdag (27-03-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
adrie (28-3-2016 om 13:54)
Hoe DOM kun je wezen , ondanks ALLE waarschuwingen ( code geel ) toch nog met een caravan of aanhangwagen de weg op . Ik hoop dat alle kosten op deze bestuurder verhaalt worden .
Tramper (28-3-2016 om 12:37)
n deze weers omstandigheden is er 95% kans dat je ergens omwaait met een caravan. Dat ding weegt niks en vangt enorm veel wind. Het is niet de vraag of het fout kan gaan maar wanneer. Een vrachtwagen heeft door zijn gewicht en stevige constructie meer massa maar zelfs die hebben er enorm veel last van. Een caravan is gewoon een speelbal van de wind. Zelfs met 3 ton ballast lijft er niets van over
marco (28-3-2016 om 11:49)
Bijna ieder ongeval is in principe gevolg van een fout. Met de auto, fiets vrachtwagen of caravan. Lekker makkelijk oordelen dat het dus eigen schuld is. Als niemand meer een fout of inschattingsfout zou maken waren er geen ongevallen. Gelukkig zijn we allemaal mensen.
Davy (28-3-2016 om 11:20)
lekker slim weer ja er was gisteravond al bekend dat er vandaag harde wind werd afgegeven en dan toch met je caravan op pad gaan eigen schuld dus
W. Kruit (28-3-2016 om 11:16)
Harde wind (zeg maar storm), waarschuwing door KNMI en tòch met die caravan gaan rijden. Sommige mensen vrágen om moeilijkheden...
Cor (28-3-2016 om 11:05)
Jemig wat ben je dan een eigenwijs paasei. Ik hoop dat deze bestuurder voor alle kosten opdraait. Sterkte aan iedereen die hierdoor in de file staat.
Cookie-instellingen beheren