Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man twee maal aangehouden in Goes

Toegevoegd: 23-05-2006, 00.56 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Vannacht rond 04.25 uur zagen agenten op de Grote Markt in Goes een jongeman diverse malen met een fiets gooien en ertegen schoppen.

De agenten kwamen direct in actie en hielden de jongeman, een 20-jarige uit de gemeente Goes, aan en brachten hem naar het politiebureau. Hier verklaarde de jongen dat de fiets zijn eigendom was, en dat hij zijn eigen fiets toch wel mocht vernielen als hij dat wilde.

Helaas had hij bij het gooi- en smijtwerk ook tegen een paar terrasstoelen aangegooid, en die waren niet zijn eigendom. Daarvoor kreeg de jongeman een proces-verbaal. Tijdens zijn aanhouding ging een van zijn vrienden, een 21-jarige Rotterdammer, zich bemoeien met het werk dat de politieagenten uitvoerden en beledigde daarbij een van de agenten.

Hierop kon hij ook mee naar het politiebureau en heeft daar een verklaring afgelegd. Ook hij kreeg een proces-verbaal. Toen een en ander was afgehandeld op het politiebureau, en beide heren weer vrij waren om te gaan en staan waar zij wilden, bleek een van de twee het nogal prettig te vinden op het politiebureau. Hij bleef zich beledigend uitlaten naar de politieagenten.

Hem is drie maal gevorderd het bureau van politie te verlaten, maar daaraan gaf de 20-jarige geen gehoord. Hierop werd hij wederom aangehouden. Dit keer voor lokaalvredebreuk. Ook hiervoor krijgt de Goesenaar een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren