Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 58 km

Gestolen fietsen gevonden Vlissingen

Toegevoegd: 07-05-2016, 08.19 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen heeft iemand zijn gestolen fiets teruggevonden. De politie trof vervolgens ook een andere tweewieler aan die vermoedelijk van diefstal afkomstig was.


De fietsen stonden op de Zeilmarkt en waren middels een kabelslot vastgemaakt aan een fietsbeugel. De vrouw die haar fiets herkende kon de politie bewijzen dat het inderdaad om haar fiets ging en daarom heeft de politie het slot doorgeknipt. De eigenaresse kon de fiets vervolgens meenemen.

De andere tweewieler die aan het slot zat had een sticker van een fietsenhandelaar. "We hebben deze handelaar gebeld en deze gaf aan hem bekend was dat dit exemplaar was gestolen in Middelburg", aldus de politie. De politie heeft de eigenaar in kwestie gebeld en ook deze fiets is dus terug naar de rechtmatige eigenaar.

Volgens de politie lijkt het erop dat de fietsen door de dief waren weggezet om op een later tijdstip op te halen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet fiets (8-5-2016 om 07:27)
Ze mogen ook weleens gaan kijken bij die garageboxen achter de Paul krugerstraat, daar zit een ouwe knakker met een stapel fietsen die dagelijks groeit.
Ja-Ja (7-5-2016 om 08:51)
En nu nog DE Fietstendief/Heler in Middelburg oppakkenn.Iedereen weet wie het is maar Politie vind het van geen belang.