Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

File A58 door ongeluk met gewonde

Toegevoegd: 02-06-2016, 10.35 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Als gevolg van een verkeersongeval met letsel is donderdagochtend een file ontstaan op de A58 ter hoogte van Oost-Souburg.


Op het viaduct over de Ritthemsestraat kwamen rond 08.20 uur in totaal vier personenauto's met elkaar in botsing. Eén van de betrokkenen had nekklachten en daarom werd ook een ambulanceteam opgeroepen.

Zeker twee voertuigen moesten worden geborgen. De weg was daarom enige tijd volledig gestremd. Dit zorgde voor een file van Middelburg tot de plaats van de botsing.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (3-6-2016 om 21:27)
@peter: Jij geniet waarschijnlijk een Wajong uitkering die betaald wordt door deze belangrijke mannetjes. Maar iedere baan is belangrijk. Zeker als je een gezin moet onderhouden. Als je wat ouder wordt zal je dat ook misschien kunnen begrijpen. Misschien ook niet.
Ik (3-6-2016 om 21:23)
@t is wat: Als je eens buiten komt zie je dat er verkeer is. Best veel eigenlijk. En dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Ik weet niet waar jij, of moet ik ondertussen u zeggen, bent blijven hangen, maar welkom in 2016!!
Serge (3-6-2016 om 16:25)
Misschien een rare vraag; maar waarom stuurde de politie het verkeer er niet af bij souburg?? Eerst de afrit en daarna weer terug via de toerit
Peter (3-6-2016 om 09:09)
Zo moeilijk is dat daar niet, op dat stuk is de snelheid al naar 100, en iets verder gaat ie naar 70, maar ja, vooral s'ochtend stikt het daar van de prutsers die allemaal naar hun oh zo belangrijke baantje moeten dat ze daar dus gewoon met 140 doorblazen...net of ze allemaal hartchirurg zijn....
Bert (3-6-2016 om 07:17)
Heel goed mogelijk nu de invoegstrook naar links steeds vol staat. Auto's staan voor de strook al stil en per saldo zijn er helaas weinig auto's die afremmen bij het bord 'einde snelweg'.(Al kan je over die hobbel sowieso verrast worden) Dan is het wachten tot het mis gaat...
@t Is wat (2-6-2016 om 23:55)
@t Is wat, wat een domme ondoordachte reactie weer. ongelukken kunnen uiteraard overal en altijd voor komen u weet niet eens hoe of wat. zou zeggen kom eens wat vaker buiten. en leer. Wens de betrokkenen veel sterkte toe en hoop dat het letsel niet blijvend is.
Cookie-instellingen beheren