Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote uitslaande brand in woning Nieuw- en Sint Joosland

Toegevoegd: 29-05-2006, 17.53 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - In Nieuw- en Sint Joosland is maandagmiddag een woning geheel door brand verwoest. Twee mensen raakten gewond.

De brand, die woedde in een rijtjeswoning in de Scheldepoortstraat, brak rond tien over vier uit in een televisie. Omstanders zagen opeens rook en belden de brandweer. Nog tijdens het aanrijden werd het sein "middelbrand" gegeven.

Binnen korte tijd stond de hele woning in brand en kwam er rook vanonder de dakpannen van de twee naastgelegen woningen. Aan zowel de voor- als de achterzijde was de brand enige tijd uitslaand. De twee bewoners van het pand, een man en een vrouw, zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Bij de brand zijn drie blusvoertuigen (4533, 4534, 4538), een ladderwagen (4550), diverse dienstbusjes (4510, 4513) en een Verbindings-/Commandowagen (4292) ingezet. Tijdens de brand stond enige tijd een ambulance stand-by.

De inzet werd in eerste instantie geleid door de dienstdoende officier. Later werd deze bijgestaan door een commandant van de Stadsgewestelijke brandweer.

De woning is geheel uitgebrand. Een schadebedrag is nog niet bekend. De twee naastgelegen woningen liepen rook en waterschade op.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren