Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Trio vast op verdenking brandstofdiefstal

Toegevoegd: 16-06-2016, 08.24 uur - Update: 16-06-2016, 11.54 uur
Het busje en de jerrycans. Het busje en de jerrycans.
Het busje en de jerrycans.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Op de Tractaatweg (N62) bij Westdorpe zijn vannacht drie vermoedelijke brandstofdieven aangehouden. Dat meldt de politie op Facebook.

Volgens de politie waren de drie in hun busje aan de kant gezet door de Koninklijke Marechaussee. In het voertuig lagen ongeveer 15 volle jerrycans met brandstof. “Ook lagen er materialen in het voertuig om brandstof over te hevelen van bijvoorbeeld de brandstoftank van een voertuig naar de jerrycans”, aldus de politie.

Volgens de politie bestaat het vermoeden dat de drie de brandstof hebben gestolen. “Daarom zijn zij aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex in Torentijd alwaar zij zijn ingesloten. Zij zullen later vandaag door de recherche worden gehoord. Het voertuig is meegenomen voor onderzoek”, aldus de politie.

De arrestanten zijn 33, 42 en 49 jaar oud en hebben allen geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (16-6-2016 om 11:13)
Wilde gok hoor, maar is het kenteken op dit busje mogelijk afkomstig uit het Oostblok? Ben ik wel benieuwd naar. Als dit zo is dan vraag ik me echt af hoe lang het nog moet duren en hoeveel ellende ze nog moeten veroorzaken totdat er echt opgetreden wordt. Niks met racisme of hokjes te maken, maar het is overduidelijk dat 'een bepaalde bevolkingsgroep' procentueel gezien toch voor serieus veel overlast zorgt. Politie en regering: doe hier iets aan!
Hapje (16-6-2016 om 09:54)
Volgens mij niet echt een Nederlands kenteken.....