Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Grote boom valt op auto's Haamstede

Toegevoegd: 23-06-2016, 07.47 uur
In Burgh-Haamstede viel een boom op twee auto's.
In Burgh-Haamstede viel een boom op twee auto's.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - In Burgh-Haamstede is vannacht een grote boom omgevallen en op twee geparkeerde auto's terecht gekomen.

Dat gebeuerde rond 02.35 uur bij de straat Het Schoolplein. De brandweer zette de bemanningen van een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig in om de boom in stukken te zagen.

Ook op andere plaatsen vielen bomen om en waaiden takken los. Dat leverde echter niet veel inzetten voor de brandweer op. Naast de inzet in Burgh-Haamstede was er alleen een brandweerinzet bij de Kakkersweelweg in Kerkwerve, eveneens op Schouwen-Duiveland.

Het KNMI had voor vannacht code geel afgegeven. De waarschuwing voor kans op onweersbuien met hagel, veel neerslag en windstoten geldt nog tot 09.00 uur.

Zie ook:
KNMI waarschuwt voor onweersbuien (22-06-2016)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GW (23-6-2016 om 14:34)
Er is inderdaad weinig over van de auto die er nog staat, die grote bomen hebben veel meer onderhoud nodig ook die bij particulieren die uit hun normale maat zijn gegroeid. Die grote bomen die nu vol in het blad staan vormen een groot gevaar voor omwonenden, misschien moet de Gemeente eens wat meer een rondje doen in de dorpen