Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Motorrijder gewond na val bij Borssele

Toegevoegd: 17-07-2016, 12.52 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Een motorrijder is zondagmiddag gewond geraakt toen hij ten val kwam bij een viaduct over de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Borssele.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 12.00 uur toen de man over de Assenburgweg in de richting van 's-Heerenhoek reed. De motorrijder raakte gewond en werd ter plekke door de ambulancedienst onderzocht. Hij is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

De politie zette ter plekke één rijstrook af. Hierdoor moest het verkeer over de andere rijbaan passeren. De motor is rond 13.15 uur opgehaald door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (18-7-2016 om 11:54)
@knoet, waaruit blijkt, dat deze motorrijder dit ook heeft gedaan? Misschien was het wel iets heel anders. Olievlek op de weg, bijvoorbeeld, losse steenslag, of een stuurfoutje. Iedereen heeft wel zijn oordeel klaar over andere categoriën weggebruikers. Wielrenners, vrachtwagenchauffeurs, BMW-rijders, boy racers, brommerpupers en ga zo maar door. Terwijl de meeste weggebruikers toch gewoon proberen het zo netjes mogelijk te doen. Maar we zijn allemaal mensen die fouten kunnen maken. Voordat ik ergens een oordeel over formuleer, probeer ik er achter te komen, wat er wèrkelijk gebeurd is.
Henk (18-7-2016 om 05:05)
ook automobiliten gebruiken het als racebaan, ze willen het liefst onder je auto rijden..dat bumber en onvoldoende afstand houden gaat nog weleens keer weer fout.
knoet (17-7-2016 om 21:29)
Deze wegaansluiting wordt regelmatig gebruikt als circuit door motorrijders. Nog niet zo lang geleden heeft een motorrijder zich daar dood gereden. Sommige motorrijders zijn hardleers. Om nog maar te niet te spreken over de overlast die zij veroorzaken en het gevaar dat deze coureurs te weeg brengen op de openbare weg.
Cookie-instellingen beheren