Arrestatie bij brand in Vlissingen

Toegevoegd: 26-07-2016, 23.08 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een brand in Vlissingen heeft de politie dinsdagavond een man aangehouden. Hij zou de brand hebben aangestoken.

De brand woedde in de achtertuin van een woning aan de Albert Cuyplaan en werd rond 21.55 uur ontdekt. De brandweer werd met spoed opgeroepen om te blussen. Later werd ook nog een hoogwerker opgeroepen om het dak te controleren.

De brandweer heeft onder meer de toegang tot de tuin en een schuur geforceerd. De aangehouden persoon werd binnen in de woning aangetroffen. Hij werd binnen in de woning door de brandweer vastgehouden zodat de politie hem in de boeien kon slaan.

De man is vervolgens naar een politiewagen gebracht waarna hij is onderzocht door een ambulanceteam. De arrestant hoefde niet mee naar het ziekenhuis en is door de politie afgevoerd. De brand was overigens snel geblust.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750