Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe regen of een bui. Morgen (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Rescue Vlissingen ten einde

Toegevoegd: 27-07-2016, 19.47 uur
Een demonstratie door de politie.
Een demonstratie door de politie.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Met een vlootschouw en een fly-by is een einde gekomen aan de tiende, regenachtige editie van Rescue Vlissingen.

Op de Vlissingse boulevards en op de Westerschelde werden ter hoogte van het Badstrand verschillende demonstraties gegeven. Het ging onder meer om verschillende spectaculaire luchtdemonstraties. Ook was er een uitgebreid doorlopend programma waarbij talloze organisaties hun kunnen lieten zien.

Op de boulevards en op het Bellamypark waren daarnaast diverse activiteiten waaraan door jong en oud kon worden deelgenomen. Vandaag deden bijna 170 deelnemers mee uit zes verschillende landen.

Zie ook:
Vlissingen maakt zich op voor laatste demo's   (27-07-2016)
Rescue Vlissingen regenachtig van start   (27-07-2016)
Voorproefje show Raven Display Team  (27-07-2016)
Opbouw Rescue Vlissingen gestart (26-07-2016)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik. (29-7-2016 om 13:20)
Ik zou graag een mededeling doen voor de organisatie. Willen jullie de politie honden pakwerk voortaan achter de boulevard houden. Niemand kon door langs welke kant dan ook en met die aanslagen overal had het hier een prima uitkomst geweest omdat alles vast stond. Ik heb het daar ook aangegeven aan de politie, n ja daar hadden ze nog niet aan gedacht zeiden ze. Hoe dom kun je zijn in deze tijd. Er waren velen me mij ongerust.