Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Achtervolging Vlissingen eindigt in botsing

Toegevoegd: 31-07-2016, 02.35 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is vannacht een achtervolging geëindigd in een botsing met een politieauto.
 
Een scooterrijder had van de politie een stopteken gekregen maar dit genegeerd. Vlakbij de kruising van het Westerzicht met de Nieuwe Zuidbeekseweg eindigde de achtervolging in een botsing tussen de scooterrijder en een politiewagen. 
 
Op de scooter zaten twee personen. Zij raakten niet ernstig gewond en zijn door de politie meegenomen. Er was alleen sprake van licht letsel. Zowel de scooter als de politieauto raakten beschadigd.


De politie sloot na de aanrijding de weg ter plekke af om de situatie vast te leggen. Na het afronden van het onderzoek ter plekke heeft de politie de scooter afgevoerd in een busje. Waarom de politie de scooter aan de kant wilde zetten is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (31-7-2016 om 10:09)
Het zou me niks verbazen als de scooterrijders uit een bepaalde hoek komen, Donker(geklede) jongens, op een donkere scooter, zonder licht, in het donker scheuren door de Vlissingse wijken en Souburg Wordt tijd dat deze, sorry, maar in mijn ogen, asociale gasten eens flink worden aangepakt. En dan geen taakstrafje van lik ne vestje maar minimaal een half jaar na schooltijd (als ze überhaupt nog naar school gaan) en in de weekenden aan de bak. Plantsoenen schoonmaken, straten vegen en noem maar op. En de scooter, platpersen........ Dat zal ze leren.......
hm (31-7-2016 om 08:34)
stopteken is een stopteken, en men dient dan te stoppen, als je dit negeert zou je bijna denken dat men wat te verbergen heeft. en mogelijk heeft de politie wel een goede reden gehad om hen een stopteken te geven, ze kunnen alles na trekken in hun voertuig, en als alles in orde is en men rijd gewoon rustig en normaal zullen ze men echt niet voor de lol aan de kant zetten. Maar het is goed dat er vaker gecontroleerd wordt want als je ziet hoe sommige met na druk op de jongere hoe ze zich door het verkeer begeven, en met voor snelheid dit soms gepaard gaat.
Marcel (31-7-2016 om 07:56)
Helemaal mee eens met Vlissinger, die gasten denken dat zo overal mee wegkomen, laat ze maar merken dat dit niet zo is.
I.Izeboud (31-7-2016 om 07:33)
Er wordt gevraagd waarom de politie een stop teken gaf.Je kan ej ook af vragen waarom ze dan op de vlucht geslagen zijn.Als er een stop teken gegeven wordt en je bent nergens van bewust hoef je ook niet op de vlucht te slaan.Maar goed werk van de politie.Toppie.
Vlissinger (31-7-2016 om 04:13)
Prima actie dit, rij ze maar vaker omver. tuig dat het is!
Cookie-instellingen beheren