Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Softdrugs in beslag genomen bij verkeerscontrole op N57

Toegevoegd: 03-06-2006, 00.27 uur
Door: Politie Zeeland

SEROOSKERKE (S) - Tijdens een verkeerscontrole op de N57 bij Serooskerke (S) werd donderdag omstreeks 16.00 uur een Duitse personenauto gecontroleerd.

De bestuurder en zijn passagier, twee 23-jarige mannen uit Kamp-Lintfort, hadden in totaal 15 softdrugs bij zich. De softdrugs werden in beslag genomen en de twee kregen elk een bekeuring van honderd euro.

In een andere Duitse personenauto, die om 16.45 uur op dezelfde locatie werd gecontroleerd, werd 9 gram softdrugs aangetroffen.

Ook deze softdrugs werden in beslag genomen en de bestuurder, een 22-jarige man uit Monheim am Rhein, kreeg eveneens een bekeuring van honderd euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren