Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man overleden na ernstig ongeval Sluiskil

Toegevoegd: 03-06-2006, 05.55 uur
Door: Politie Zeeland

SLUISKIL - Op de Hoofdweg, op het fietspad onder de brug, vond vrijdag om 16.10 uur een eenzijdig ongeval plaats. Het slachtoffer is in het ziekenhuis overleden.

Een 85-jarige snorfietser uit Sas van Gent kwam vanaf de richting van de brug van Sluiskil, reed op het fietspad over een tijdelijk aangelegde metalen verkeersdrempel en werd als het ware gelanceerd.

Hij kwam verderop ten val en werd daar aangetroffen door passanten; er zijn geen getuigen van het ongeval. De man liep hoofdletsel op.

De traumaheli kwam ter plaatse en heeft de snorfietser naar een ziekenhuis in Gent vervoerd. Daar overleed hij 's avonds aan zijn verwondingen.

Zijn snorfiets raakte lichtbeschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren