Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Felle brand schuurtjes Middelburg

Toegevoegd: 15-08-2016, 17.24 uur - Update: 15-08-2016, 17.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een felle brand heeft maandagmiddag in Middelburg flink wat schade aangericht aan enkele schuurtjes.


De brand woedde achter enkele woningen aan de Sportlaan en werd rond 16.30 uur opgemerkt. Toen de brandweer arriveerde stond één schuurtje al volledig in brand en sloegen de vlammen flink om zich heen. De brandweer wist de meeste vlammen snel te doven en zette ook een binnenaanval in. Er werd één blusvoertuig ingezet.

Door de brand werd één schuurtje volledig verwoest. Zeker twee andere schuurtjes liepen de nodige schade op. Rond 17.00 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. Hierna moest nog enige tijd worden nageblust. Hierbij werd onder meer gebruik gemaakt van een warmtebeeldcamera. Rond 17.45 uur kon de brandweer inrukken.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren