Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Botsing drie vrachtwagens op A58

Toegevoegd: 31-08-2016, 11.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - In de file van het ongeval eerder vanmorgen op de A58 ter hoogte van Kapelle zijn later vanmorgen nog eens drie vrachtwagen op elkaar gebotst.


De kop- staartbotsing tussen de vrachtwagens vond plaats ter hoogte van Yerseke. Door de klap schoot de vrachtwagen die werd aangereden door tegen zijn voorganger aan. In het totaal raakten er drie vrachtwagens beschadigd.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beschadigde combinaties weggesleept. Er was één rijstrook beschikbaar tijdens de afhandeling van het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram Verduijn (2-9-2016 om 17:23)
Vroeger toen ik begon als trucker 1969 heb ik veel ongelukken gezien vooral de route naar de hallen Parijs bijna iedere nacht wel 1,dat kwam altijd wel door de slaap,wij reden toen met twee chauffeurs altijd goed gegaan,maar nu met al die (zinloze) regel en wetgeving van rij en rust tijden,heb ik het idee dat er nog net zo veel ongelukken gebeuren of nog meer en nog wel overdag,en waarom??Te druk op de wegen, veel buitenlandse transportbedrijven,of te veel met andere dingen bezig????
zeeuwse taxichauffeur (31-8-2016 om 20:05)
waarom alle truckers de schuld geven? zodra dit 3 personenauto`s waren geweest dan had er gestaan: met mobiel gespeeld, cd-tje gewisseld etc. hallo als beroepschauffeur zie ik ook vaker dat de vakantietijd veel van ons vergt veel mensen die gewoon niet opletten of de pad kwijt zijn en wij maar zorgen dat er niks gebeurd tja dan kan bij ons het ook wel eens op zijn met dit als gevolg. mag hopen dat alle betrokken chauffeurs van beide ongevallen het goed maken en straks weer de baan op kunnen/durven.
andewal. (31-8-2016 om 20:03)
Ach Vrachtwagenchauffeur ik wil niet vervelend zijn maar,na 15 jaar trucker ervaring met gemiddeld 125.000 km nat/intern transport weet je echt al wel een beetje hoe het gaat. 't Is gewoon bizar die hoeveelheid truckers die je met van alles bezig ziet behalve met autorijden,terwijl wij geacht worden professionals te zijn,het schaamrood moet onze voorruit kleuren.
een chauffeur (31-8-2016 om 18:25)
De beste stuurlui staan toch altijd aan wal.
grensarbeider (31-8-2016 om 18:09)
Zoals er genoeg automobilisten zijn die niet opletten, asociaal rijden (of erger nog, mensen die hun rijbewijs bij de koffiepunten hebben gekregen), zijn er ook genoeg truckers die dergelijk rijgedrag vertonen. Een hele beroepsgroep over 1 kam scheren en elkaar beschuldigen heeft weinig nut. Automobilisten houden vaak geen rekening met truckers en omgekeerd gebeurt dat ook.
kritisch (31-8-2016 om 17:36)
Beste vrachtwagenchauffeur. Ik heb zelf als vrachtwagenchauffeur internationaal gereden en je wilt echt niet weten wat ik allemaal heb gezien wat de dagelijkse chauffeurs allemaal onder het rijden aan het doen zijn. Wil je nog meer uitleg? Vanmiddag ri bergen op zoom kwam er ook weer een poolse vrachtautochaffeur ineens van de rechter rijstrook naar de linker. Was kennelijk ook met andere dingen bezig dan rijden
Cookie-instellingen beheren