Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder botst tegen kruiwagen op A58

Toegevoegd: 02-09-2016, 09.59 uur
Deze kruiwagen was de boosdoener. De politie is op zoek naar de eigenaar.
Deze kruiwagen was de boosdoener.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de A58 bij Kapelle is dinsdag een 58-jarige motorrijder uit Goes onderuit gegaan nadat hij tegen een kruiwagen was gereden die iemand onderweg was verloren.


De man reed rond 17.30 uur op zijn motor door de Vlaketunnel in de richting van Goes. Toen hij de tunnel uitreed zag hij een personenauto voor hem voor iets uitwijken. Het bleek om een gele kruiwagen te gaan die midden op de weg lag. De motorrijder kon echter niet meer op tijd uitwijken en botste tegen de kruiwagen.

Door de klap kon de Goesenaar zijn motor niet meer recht houden en ging hij onderuit. "Wonder boven wonder heeft hij hieraan slechts lichte verwondingen overgehouden", zo zegt de politie. Zowel de personenauto als de motor hebben door dit incident flinke schade opgelopen en moesten door een bergingsbedrijf worden getakeld.

De politie is op zoek naar de eigenaar van de gele kruiwagen en vraagt deze om zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844 of op het politiebureau aan de Valckeslotlaan in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
annie (2-9-2016 om 21:30)
Jan, ook gewoon mensen particulieren die van een en hun kar laden,
mb (2-9-2016 om 16:19)
Als de bestuurder/eigenaar zich binnen 24 uur meldt is dat gunstig voor he/haar qua verzekeringswerk/aansprakelijkheid...dus wees verstandig en meldt je. Wees dankbaar dat er geen ernstig persoonlijk leed heeft voor gedaan bij betrokken personen.
AD. (2-9-2016 om 14:43)
Ik snap het wel een beetje denk ik want ze willen snel naar huis dus gooien ze alles op een karretje of in de laadbak en karren maar.Al ga ik er wel vanuit dat wanneer ze merken dat ze hun kruiwagen zijn verloren en ze lezen dit zich wel zullen melden of aan hun baas doorgeven want die zal zijn kruiwagen wel herkennen aan de kleur en weten dat op dat tijdstip daar mensen van hem waren dus kom op jongens doe sportief want het is verzekerd en je doet er een ander veel plezier mee die anders nu voor de kosten opdraaid
jan (2-9-2016 om 10:49)
Zo zie je maar! de politie moet meet controleren op voertuigen die geen net of zijl over hun lading hebben. er rijder er nog genoeg rond, vrachtwagens, boeren en aannemers die de regels aan hun laars lappen.
Rick (2-9-2016 om 10:31)
Nogal naïef om te veronderstellen dat de eigenaar van de kruiwagen zich netjes komt melden met alle consequenties vandien t.a.v. de schade die zeker op hem verhaald zal worden. Hij gaat zeker niet zelf zijn hoofd in de strop steken. Of mijn vertrouwen in de mensheid moet te ver gezakt zijn...
P (2-9-2016 om 10:11)
Heb op de A58 ook weleens achter een kraanwagen gereden met een twee woekering aanhangertje dat over de snelweg erachter stuiterde en er een autoband Inc wiel uit vloog en nog wat materiaal dat vonkte, na naast hem en achter hem te rijden en seinen vond hij het niet nodig om te stoppen en naar me te luisteren, en hij reed hard echt hard. Sommige hebben teveel ego om niet aan anderen te denken.
Cookie-instellingen beheren