Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 280 km

Wielrenners gewond na valpartij

Toegevoegd: 18-09-2016, 12.58 uur
Foto 1 van 7

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (18-9-2016 om 23:02)
Kees? Waar haalt U in Uw reactie die trekker vandaan?
Sas (18-9-2016 om 22:04)
De slachtoffers beterschap gewenst. Het ongeval op het fietspad gebeurde toen twee wielrenners elkaar in tegengestelde richting op elkaar fietsten .De fietsers droegen een fietshelm waardoor de schade hopellijk beperkt blijft. De hardrijdende auto.s en motoren op deze weg vind ik een groter risico voor de verkeersveiligheid !
R2 (18-9-2016 om 21:33)
Binnen nu en een aantal weken heb je weer een politie actie voor de schoolkinderen. Om hun fietsen te controleren. Hier hebben ze wel tijd voor let maar op. Maar om de heren wielrenners tot de orde te roepen hebben ze geen tijd of krijgen ze geen opdracht voor. Prioriteiten noemen ze dat met een deftig woord. Bijna laf zou zouden ze het moeten noemen omdat ze dit schijnbaar toe moeten laten. Ze zijn misschien bang dat ze ook onder gespogen worden.
zoetemelk (18-9-2016 om 20:36)
Ja hoor daar gaan we weer. En dan nog steeds mensen die zeggen dat er niks aan de hand is met deze gestoorde categorie mensen. Wordt wakker, voor fietsen met deze snelheden een rijbewijs invoeren, en ander alleen op een circuit.
Peter (18-9-2016 om 19:08)
Het escaleert steeds verder: Belgische wielerterreur op onze wegen tegenover steeds scherpere afkeer van onze kant. Maar we hebben gewoon een Wegenverkeerswet die zegt wat mag en wat niet mag en dus dat dit rijgedrag niet mag. Hoe simpel is het dan: aan de kant dat spul en direct een PV schrijven. Laten ze het voortaan wel.
Johan (18-9-2016 om 18:04)
Wanneer gaat het eens afgelopen zijn met wielersport op de openbare weg? Als men wil sporten geen probleem, maar doe dat op een gesloten parcour, niet tussen normaal verkeer in. Afgezien daarvan voldoet een koersfiets totaal niet een de wettelijke eisen, bel, witte spatbord, verlichting, Bijna dagelijks krijg ik te maken met wieler-terroristen die in zwermen midden op de weg rijden, neus op het stuur en zo hard mogelijk op zo dun mogelijk bandjes op een zo licht mogelijke fiets. Het is een wonder dat er niet meer ongevallen gebeuren. Wielrennen op de openbare weg moet echt verboden worden.
Cookie-instellingen beheren