Gewonde bij steekpartij Kloetinge

Toegevoegd: 27-10-2016, 19.14 uur - Update: 27-10-2016, 19.43 uur

Door: Manfred Berrevoets

KLOETINGE - In zorginstelling Emergis in Kloetinge is vanmiddag iemand neergestoken. De dader is door de politie aangehouden.

De steekpartij vond rond 16.45 uur plaats in een woning op het terrein van de instelling aan de Oostmolenweg. Twee ambulances en een traumahelikopter rukten uit om hulp te verlenen. De helikopter is niet meer ingezet. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De vermoedelijke dader van het incident kon gelijk door de politie worden aangehouden. De man is met spoed in een politiebusje naar cellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Zowel de dader als het slachtoffer zijn cliënten uit de instelling.

Emergis laat weten dat het slachtoffer, zo als het er nu uit ziet, niet in levensgevaar is. Patiënten, medewerkers en familie zijn vanzelfsprekend erg geschrokken en worden door andere medewerkers van Emergis opgevangen. De recherche onderzoek de zaak.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
linda adam (28-10-2016 om 14:40)
vast een pilletje of tig verkeerd geslikt. Ik heb daar ook maaaaaanden gezeten namelijk. Nooit weer