Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Vrouw ten val bij poging beroving Goes

Toegevoegd: 02-11-2016, 13.45 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In de Marijkestraat in Goes is zondagavond een vrouw ten val gekomen toen een man probeerde om haar tas te stelen.


Volgens de politie vond de poging tot straatroof rond 20.00 uur plaats. De vrouw liep samen met haar echtgenoot over de Marijkestraat toen plotseling een fietser rakelings langs het echtpaar reed. “Een tweede persoon kwam vervolgens aangerend en probeerde de tas van de vrouw te stelen. Hierdoor kwam de vrouw ten val”, zo vertelt de politie.

Het lukte de dief overigens niet om de tas te grijpen en de dader ging er al snel weer vandoor. De echtgenoot van de vrouw zette nog te voet de achtervolging in maar de straatrover wist te ontkomen. Thuis aangekomen waarschuwde de vrouw de politie. Die is inmiddels op zoek naar getuigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren