Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle autobrand in Vlissingen en Zierikzee

Toegevoegd: 07-11-2016, 21.02 uur
De autobrand in Vlissingen.
De autobrand in Vlissingen.
© Foto: De schrijvende pers
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De brandweer heeft vanavond een felle autobrand geblust in Vlissingen. Ook in Zierikzee brandde vandaag een auto volledig uit.


De brand in Vlissingen werd iets na 18.00 uur ontdekt aan de Lunenburg. Bij aankomst van de brandweer stond de auto volledig in brand. Het vuur is vervolgens geblust met schuim. De auto is volledig uitgebrand.

Rond 17.00 uur stond er op een carpoolplaats aan de Gouweveerseweg in Zierikzee ook een auto volledig in brand. Bij de brand kwam er veel rook vrij wat een kleine hinder gaf voor het verkeer op de Weg naar de Val. Een bestelbus die naast de auto stond heeft lichte schade opgelopen.

In beide gevallen in niet bekend hoe de brand is ontstaan. De uitgebrande voertuigen zijn weggesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (7-11-2016 om 21:18)
gaat dat gedonder nou ook hier beginnen :/
Cookie-instellingen beheren