Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

A58 weer open na verkeersongeval

Toegevoegd: 21-11-2016, 09.06 uur
Door: Roland de Jong

WAARDE - De A58 is maandagochtend enige tijd afgesloten geweest in de richting van Bergen op Zoom.


Het ongeluk gebeurde rond 06.40 uur ter hoogte van Waarde. Het verkeer kon alleen via de vluchtstrook en dit zorgde voor een kilometerslange file tussen Kruiningen en Rilland. Het verkeer werd daarom tijdelijk over de Oude Rijksweg (N289) geleid.

Een getuige meldt op Twitter dat ter plekke midden op de weg een busje op zijn kant lag. Rond 08.20 uur was de weg weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (21-11-2016 om 15:48)
Goh P vab D, sla jij even de plank mis met je reactie.
P vab D (21-11-2016 om 09:51)
Is het weer zover !! Wanneer leren mensen nu eens invoegen en normaal doorrijden op de rechterbaan ?? Je moet NIET naar links uitwijken elke x als je een invoegstrook tegenkomt !! Je moet 120 blijven doorrijden ( of iets zachter of harder ) op allebei de banen, verkeer moet zelf snelheid maken en ZELF invoegen.. Wij als bestuurder op de snelweg moeten niet uitwijken, het invoegende verkeer moet zelf anticiperen !! En nog een tip voor de Opel Vectra met PX- nog wat, NIET met 40 km de snelweg opduwen via de invoegstrook !!! Eerst snelheid maken en de HELE invoegstrook gebruiken !!!
Cookie-instellingen beheren