Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 73 km

Winkeldief verstopt harde schijf in broek

Toegevoegd: 27-12-2016, 11.29 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een man uit Axel is maandag in Middelburg betrapt toen hij in een elektronicazaak een harde schijf voor een computer had gestolen. Hij had de schijf vervolgens in zijn broek verstopt.


Een medewerker van de winkel aan de Mortiereboulevard ontdekte dat er een verpakking van een harde schijf open was gemaakt en dat de inhoud was meegenomen. Er was gezien dat een man zich in de buurt van de harde schijven had opgehouden en daarom werd een nader onderzoek ingesteld.

De man was in het gezelschap geweest van twee vrouwen. Zij rekenden een oven af bij de kassa. De man werd aangesproken maar ontkende iets gestolen te hebben. De vrouwen werden aan de kleding onderzocht en ook hun auto werd bekeken, maar het gestolen goed werd niet gevonden.

Pas bij een uitgebreider onderzoek aan de kleding door de politie werd de harde schijf aangetroffen. De man, een 27-jarige inwoner van Axel, bleek deze in zijn broek te hebben gestopt. De man kreeg een boete van 350 euro.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael (28-12-2016 om 15:15)
"Zo meneer is dat een harde schijf in uw broek, of bent u gewoon blij mij te zien?"
Franky (27-12-2016 om 17:25)
Adequaat gehandeld door het personeel, ja zeker, toegestaan nee. Het zijn namelijk opsporingshandelingen die alleen een bevoegd opsporingsambtenaar mag doen, het oppervlakkig fouilleren en of auto doorzoeken. Ook al geeft de "verdachte / betrokkene" er toestemming voor, al staat het in de huisregels, dan mag het nog niet.
Ariaan (27-12-2016 om 12:00)
Voortaan Broek uit als je n winkel verlaat !!1
Cookie-instellingen beheren