Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 82 km

Auto rijdt van dijk, bestuurder gewond

Toegevoegd: 09-01-2017, 19.57 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - De bestuurder van een grijze Peugeot 207 is maandagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Colijnsplaat.


Het slachtoffer reed rond 18.10 uur met zijn/haar auto van een dijk bij de kruising van de Emelissedijk met het Vroegrijk. Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen. Het slachtoffer zat echter niet bekneld en kon met vereende krachten de dijk op worden getild.

De automobilist(e) is per ambulance afgevoerd. De auto is getakeld door een bergingsbedrijf.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (14-1-2017 om 22:55)
@Geen GSM - Echt een geweldig domme opmerking weer, was je erbij? Nee he! Ik lees overal van die beschuldigende reacties terwijl men er niet bij was en ook niks weet, compleet respectloos en dit toont ook het niveau van de mensen die reargeren
Geen GSM (10-1-2017 om 22:41)
Heel erg weer zo'n ongeluk. Laat de historie van de GSM tussen 18:00 en 18:15 checken. Wij kunnen weer voor alle schade opdraaien
Cookie-instellingen beheren