Weerbericht:
Tropisch warm en veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Officier van Dienst neemt afscheid met groot ongeval

Toegevoegd: 29-06-2006, 14.41 uur
Door: Christian van der Weele [HVZeeland.nl]

GOES - Om half zeven vanavond werd brandweer Goes gealarmeerd voor een'buitenbrand'.

Hierop rukten de TAS 4739 en ladderwagen 4750 uit. Onderweg bleek dat het een iets gecompliceerder incident was en werd opgeschaald naar 'middel-brand', waardoor er meer voertuigen uitrukten.


Uiteindelijk zijn er drie tankautospuiten ingezet, een hulpverleningsvoertuig en de ladderwagen.

Een tankwagon met gevaarlijke stoffen die geduwd werd door een stoomtrein, had op de overweg bij het Marco Poloweg een auto geramd. De auto zat bekneld tussen de tankwagon en een paal en er zaten ook nog twee slachtoffers in het voertuig. De tankwagon werd door de brandweer natgehouden en na geruime tijd konden de slachtoffers in de auto worden bevrijd.

Dit alles betrof een oefening, al was dat niet uit de alarmering op te merken. Een OvD (Officier van Dienst) van Brandweer Goes gaat deze week met de FUR en aangezien hij als schaduw-OvD meerijd bij incidenten werd hij nog even 'ingezet'.

Het was voor hem de laatste groots opgezette en complexe oefening. Een mooie manier om afscheid te nemen met perfect weer!

Foto's volgen!


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren